1 2 3 4 5 6

Prajitura Somloi - Patiseria franceza Diana

Prajitura Somloi - Patiseria franceza Diana
Prajitura Somloi - Patiseria franceza Diana

Un deliciu cu cacao, nuca, stafide, frisca si o delicioasa crema fiarta de vanilie- toate acestea intr-o singura cupa: PRAJITURA SOMLOI.
PRAJITURA SOMLOI o puteti gasi zilnic in cele doua magazine ale noastre. Va asteptam cu drag!

Platouri de prajituri si fructe - Patiseria Franceza Diana

Platouri de prajituri si fructe - Patiseria Franceza Diana
Platouri de prajituri si fructe - Patiseria Franceza Diana

In ultima vreme tot mai multe cupluri ne-au cerut ca sa le pregatim si fructele pentru masa festiva, asa ca ne-am asumat si aceasta.

Tort de nunta cu ciocolata alba si flori din zahar-Patiseria Frnceza Diana

Tort de nunta cu ciocolata alba si flori din zahar-Patiseria Frnceza Diana

Un tort de nunta deosebit de delicios cu blat de zahar ars, crema de vanilie si crema de fructe de padure. Tortul este glazurat cu cea mai fina ciocolata alba si ornat elegant cu flori din zahar.

Savoare cu ciocolata pentru un gust deosebit - Isler Patiseria Franceza Diana

Savoare cu ciocolata pentru un gust deosebit - Isler Patiseria Franceza Diana
Savoare cu ciocolata pentru un gust deosebit - Isler Patiseria Franceza Diana

Tort de nunta - crinul galben

Tort de nunta - crinul galben

Tort de nunta - oferta noastra pentru anul 2015

Tort de nunta - oferta noastra pentru anul 2015

Rugaciune

Rugaciune

Ne iarta Doamne, cat gresim,
Te condamnam a mia oara,
In inimi nu stiu ce simtim
Ca Iuda ne facem de-ocara.
Si vindem tot pe cativa zloti
Si demnitate si iubire,
Ne laudam apoi la toti
Ca prisosim de omenie.
Si iarasi vin sa ma intreb
Desertaciune-i jertfa ta,
Sunt prea umil sa inteleg,
Stiu ca nimic nu voi lua.
Te rog ma iarta, fiu iubit,
Spre Tatal tau inalta-mi ruga,
El ni te-a dat cu chip smerit,
Eu nu stiu sa te vad, natanga.
Iti multumesc caci sunt ce sunt
Stiu ca n-as fi fara de tine,
Invata-ma ca sunt pamant
Si da-mi putere sa fac bine.

de Corina Cojocaru

Oau rosii pentru Pasti

Vopsirea oualor cu sfecla rosie
Vopsirea oualor cu sfecla rosie este un procedeu simplu si sanatos pentru a obtine cele mai frumoasa oua de Paste. Daca preferi un  stil de viata cat mai natural, probabil ca stii deja ca vopseaua de oua poate sa patrunda prin coaja acestora si prin urmare, sa fie ingerata de oameni. Desi pe termen scurt nu are niciun efect vizibil, colorantul alimentar poate fi cancerigen, prin urmare ar fi indicat sa il eviti pe cat posibil.

Sfecla rosie este un colorant natural folosit chiar si de catre cofetarii care nu vor sa utilizeze ingrediente artificiale in deserturile lor. Intr-adevar, rosul obtinut nu va fi niciodata la fel de intens precum cel obtinut din vopselurile din comert, dar pana la urma nici un aspect natural nu este de lepadat, dimpotriva. 

Ca sa obtii totusi o culoare cat mai tare, foloseste o cantitate mare de sfecla rosie, taiata cubulete. Pune bucatelele de sfecla intr-o cratita de dimensiuni mici sau medii, adauga ouale, apoi mai adauga un strat de sfecla si peste ele. Toarna apa astfel incat ouale sa fie complet in lichid si adauga si doua linguri cu otet alb, care ajuta la fixarea culorii pe suprafata acestora. Optional, inainte de a pune ouale la colorat, poti sa le speli cu mare grija cu putin detergent, pentru ca vopseaua naturala sa se prinda mai bine de coaja. 

Dupa ce ai aranjat ouale, sfecla rosie si otetul, da drumul la foc si cand apa da in clocot, micsoreaza flacara si lasa ouale la facut intre 15 minute si o ora, in functie de nuante pe care vrei sa o obtii. De asemenea, pentru un rosu mai intens, poti sa lasi ouale in zeama de sfecla rosie peste noapte, la frigider. Rezultatul va fi cu siguranta unul surprizantor de reusit.

Tort aniversre decor cu iepurasi din pasta de zahar - Patiseria Franceza Diana Oradea

Tort aniversre decor cu iepurasi din pasta de zahar - Patiseria Franceza Diana Oradea

La multi ani Denis!
si din partea noastra.
Tort cu blatde caramel cu crema de fructe de padure si vanilie acoperit cu pasta de zahar cu decor iepurasi.

Eveniment - Top Mariage februarie 2015 - Patiseria Franceza Diana Oradea

Eveniment - Top Mariage 2015 - Patiseria Franceza Diana Oradea

Multumim tuturor celor care ne-ati vizitat in ce trei zile la Top Mariage.
Speram ca am reusit sa va fim de real folos pentru realizarea unui eveniment important din viata dumneavoastra.

1 2 3 4 5 6


+ Font | - Font



Convertor valutar