1 2 3 4 5 6

Cornete cu mac umplute cu cartofi - Patiseria Franceza Diana

Cornete cu mac umplute cu cartofi - Patiseria Franceza Diana
Cornete cu mac umplute cu cartofi - Patiseria Franceza Diana

Cornete din foietaj
, presarate cu mac, umplute cu cartofi piure sau natur este o garnitura perfecta la orice friptura , la cele mai pretentioase mese.

Tort de nunta - Patiseria Franceza Diana

Tort de nunta - Patiseria Franceza Diana
Tort de nunta - Patiseria Franceza Diana

Tort de vanilie, ciocolata si visine - blat alb, crema de vanilie cu visine si crema de ciocolata, exterior ornat cu frisca.Un tort placut, usor, care se potriveste perfect si dupa o masa copioasa.

Masa de prajituri asortate - Patiseria Franceza Diana

Masa de prajituri asortate - Patiseria Franceza Diana
Masa de prajituri asortate - Candy bar

Pentru orice eveniment va oferim mini prajituri si prajituri la tava taiate marunt in bucati de 20-25 grame, aranjate pe platouri sau suporturi.

Transport pe raza municipiului este gratuit.

La sfarsit de saptamana la cofetarie - Patiseria Franceza Diana

La sfarsit de saptamana la cofetarie - Patiseria Franceza Diana

Prajiturele Nuferi rulada din piscot alb umpluta cu crema de vanilie si cocos iar deasupra o avelina de frisca simpla cu cacao sau gem de fructe de padure.

La o masa de prajiturele - candy bar - alaturi de mini Islere, mini eclere, briose si bilute cocos.
Va dorim pofta buna !

Despre faina

Despre faina
Despre faina


Putina lume se intreaba care este cu adevarat diferenta intre mai multe tipuri de faina alba si nici nu isi pune problema foietajului esuat doar prin prisma acestui ingredient.
Sunt cateva indicii pe care le vei gasi pe pachetul de faina care iti vor spune ce faina e mai buna pentru prajituri si care este mai buna pentru paine sau aluaturi. In primul rand uita-te dupa cifre si numere: 000, 480, 550, 650. Fiecare dintre aceste cifre indica gradul de rafinare al fainii. Faina 000 este mai fina, mai alba si mai usoara. Faina 650 este mai putin fina, mai inchisa la culoare si are mai mult gluten.
O clasificare simpla pentru tipurile de faina in functie de produsele pentru care sunt destinate arata asa:
Faina 000 o excelenta pentru aluaturi pufoase si usoare de patiserie
Faina 480 (sau 450)- o faina fina, folosita tot in patiserie
Faina 550 - o faina mai dura decat primele doua, buna pentru aproape orice aluat: de la cele de prajituri, biscuiti, briose, pana la cele de paine si chiar si in produse de patiserie cum sunt aluaturile de tarte, foi de placinta, croissante.
Faina 650 - pentru ca are un continut mai mare de gluten este ideala pentru aluaturi elastice care au nevoie de dospire: paine, pizza, focaccia.

Numerele de pe ambalaj reprezinta, de fapt, un indiciu despre despre valoare nutritionala. Cu cat numarul este mai mare, cu atat faina se apropie de cea intergrala care este mai sanatoasa. De exemplu, faina integrala este notata cu 1750, iar cea neagra cu numere de la 1250 la 1350.
Cel mai greu pare atunci cand sursa de inspiratie este una externa, iar retele americane, italiene sau frantuzesti vorbesc despre tipuri de faina pe care nu le-ai mai vazut la noi. Exista, insa, echivalari care iti vor lamuri necunoscutele:
Faina 000 si 480 = pastry flour (SUA) - faina 40 (Franta)- faina 00 (Italia)
Faina 550 = all purpose flour (SUA) - faina 55 (Franta) - faina 0 (Italia) - plain flour (Marea Britanie)
Faina 650 = high gluten flour/ bread flour (SUA) - faina 82 (Franta) - faina 1 (Italia).

Oferte si servicii - Patisera Franceza Diana

Oferte si servicii - Patisera Franceza Diana
Oferte si servicii - Patisera Franceza Diana


Patiseria Franceza Diana functioneaza din 1989 si ne-am impus pe piata oradeana cu productia de patiserie pe baza de foietaj frantuzesc.Din 1992 ne-am extins domeniul de activitate cu produse de cofetarie , in special prajituri de casa, torturi, etc.
In scurt timp vom trece si pe servicii pentru clienti.


Servicii: Oferim platouri cu aperitiv, prajituri asortate, candy-bar, torturi, bauturi racoritoare, cafea, accesorii, organizarea de mese pentru diferite evenimente: aniversari, simpozioane, banchete, evenimente corporate, majorate, pensionari, targuri, expozitii, protocol si consiliere.
Colaborari cu unitati de desfacere cu amanuntul : oferim produse ambalate,conform cerintelor in vigoare , insotite de certificate de calitate.
Asiguram transport cu masina autorizata.

Tort de ciocolata ornata cu frisca - Patiseria Frasnceza Diana

Tort de ciocolata ornata cu frisca - Patiseria Frasnceza Diana
Tort de ciocolata ornata cu frisca - Patiseria Frasnceza Diana

Tort de ciocolata - blat piscot alb, crema fiarta de ciocolata, ornat cu frisca si fluturasi de ciocolata comestibili, barot de alune prajite, nuca de cocos si paiete de ciocolata.

Pret: 36 lei/kg.

BUSEURI si TARTE CU SALATE DE PRIMAVARA - Patisera Franceza Diana

BUSEURI si TARTE CU SALATE DE PRIMAVARA - Patisera Franceza Diana
BUSEURI si TARTE din foietaj CU SALATE DE PRIMAVARA - Patisera Franceza Diana

Un platou sanatos pentru toate gusturile:
- Buseuri cu icre
- Buseuri cu salata de primavara
- Buseuri cu salata de ciuperci
- Buseuri cu branza si marar
- Tarte cu salata de telina
- Tarte cu salata de boeuf
- Tarte cu salata greceasca
- Tarte cu salata bulgareasca
- Buseuri cu spanac

Oferta de Paste 2014 de la Patiseria Franceza Diana

Oferta de Paste 2014 de la Patiseria Franceza Diana
Oferta de Paste 2014 de la Patiseria Franceza Diana

Cu ocazia Pastelui, personalul Patiseriei Franceze Diana, va ureaza "SARBATORI FERICITE"

Si pentru ca dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra in pregatirea mesei festive, va oferim o gama larga de prajituri asortate pe care le puteti gasi pe site-ul nostru.

Ca aperitiv va propunem un platou asortat de saleuri si pateuri cu branza.

Va dorim Pofta buna!

Sortimente produse de produse de post

Sortimente produse de produse de post
Sortimente produse de produse de post


Categoria cofetarie
- Prajitura Albina de post
- Turta dulce de post
- Rulouri cu frisca vegetala
- Cornulete fragede cu gem

Categoria patiserie
- Saleuri cu susan
- Saleuri cu chimen
- Snaks cu pizza
- Buseuri cu ciuperci
- Tascute cu gem
- Tascute cu nuca
- Tascute cu mac
- Haios cu gem
- Cornulete cu rahat
- Strudel cu mere
- Strudel cu visine
- Placinte cu prune
- Mere in foietaj

1 2 3 4 5 6


+ Font | - Font



Convertor valutar