1 2 3 4 5 6

Despre Patiseria Franceza Diana

Despre Patiseria Franceza Diana
Despre Patiseria Franceza Diana

Patiseria Franceza Diana s-a infiintat in anul 1998 pe o linie tehnologica de ultima generatie, import Franta, avind la baza productia de foietaj frantuzesc realizat de personalul nostru sub indrumarea unui specialist in domeniu din tara de origine.
Prima unitate infiintata este Patiseria Franceza Diana din Piata Agroalimentara Cetate-Oradea de pe strada Grivitei nr. 4.
Datorita parerilor pozitive primite din partea clientilor multumiti de calitatea produselor noastre de patiserie, am considerat de bun augur deschiderea , in anul 2002, unei noi unitati de productie si desfacere, care momentan functioneaza pe strada Avram Iancu nr. 4 si care s-a largit si cu o linie de produse de cofetarie.
Cele doua unitati dispun de linie proprie de productie -asigurind astfel prospetimea produselor- si magazine de desfacere pe loc si en gross.
Daca la partea de patiserie ne putem mindri cu calitatea, prospetimea si diversitatea de sortimente, la capitolul cofetarie ne mindrim cu produse /tip casa/ , adica fara coloranti, conservanti si foi sau blaturi prefabricate , sau creme /tip prafuri/.

ORAR
de functionare Patiseria Franceza Diana din Piata Cetatii
Luni-Vineri 7-16
Sambata 7-14
Duminica inchis

ORAR
de functionare Patiseria Franceza Diana din str.Avram Iancu nr. 4
Luni-Vineri 7-19
Sambata 7-19
Duminica inchis

Comenzi
Lucram si pe baza de comenzi care pot fi preluate la cele doua unitati,iar pentru clientii fideli si la telefon. In cazul comenzilor care depasesc 100 ron, livrarea se face gratuit in Oradea in masina autorizata, fiind insotite de certificate de calitate.

Desert

Desert
Desert

De la gusturi clasice la o selectie de savori delicioase si inovatoare .

Pentru ca tinem la sanatatea clientilor nostri , produsele Patiseriei Diana sunt concepute dupa retete avind ca ingrediente produse naturale, fara coloranti si conservanti!
Indragostiti de produse care stiu sa combine savori si texturi, crocant cu delicat, fraged cu pufos, dulce cu acrisor, aromat cu savuros, al retetelor originale, preparate pe o linie tehnologica de ultima generetie, Patiseria Franceza Diana va ofera o gama larga de produse care satisfac gusturile tuturor.
Deoarece scopul nostru este , in primul rind satisfacerea gusturilor clientilor, sintem deschisi sa primim sugestii de la cei care ne viziteaza.

Aluatul oparit

Aluatul oparit
Aluatul oparit

Aluatul oparit este un aluat nedospit, optinut prin procesul de oparire a fainii, intr-un amestec de lichid, grasime, sare in care se incorporeaza in final, oua.

Prin coacere se obtin preparate crescute mult in volum, cu o porozitate mare. Aluatul oparit astfel obtinut are o valoare calorica de 514cal / 100g iar continutul glucidic se rezuma la amidonul din faina, care nu imprima gust dulce produsului; de aceea aceste produse se folosesc ca semipreparate, care prin asociere cu creme, frisca si fructe completeaza valoarea nutritiva si gustativa a produsului finit.

Aluatul fraged

Aluatul fraged
Aluatul fraged

Aluatul fraged este un amestec compact, dens de alimente care dupa coacere devine fraged si sfarimicios. Aluatul fraged are o valoara nutritiva crescuta datorita continutului de faina si zahar si a proteinelor complexe din oua si lapte. Gustul placut si aroma, contribuie la cresterea cantitatii de suc gastic necesar in procesul de digestie, de aceea se recomanda ca aperitiv.

Produse din aluat fraged fabricate la Patiseria Franceza Diana :
- saratele cu susan
- saratele cu chimen
- cornulete cu gem
- ineluse cu nuca
- cosulete fragede
- Isler

Aluat foietaj frantuzesc

Aluat foietaj frantuzesc
Aluat foietaj frantuzesc

Aluat foietaj frantuzesc este aluatul in compozitia caruia sint cuprinse un numar redus de componente - faina si grasime; este nedospit si se obtine printr-o tehnologie speciala in urma careia se obtine un produs care, dupa coacere, se desprinde in foite suprapuse .

Amidonul din faina combinat cu lipidele din grasimi confera produsului o fragezime caracteristica si o valoare energetica mai mare,dar o valoare nutritiva scazuta. Pentru a asigura valoarea nutritiva necesara se fac foietajele cu diferite umpluturi : fructe , branza , carne , ciuperci , etc . Produsele din aluat foietaj frantuzesc fabricate la Patiseria Franceza Diana, in fuctie de umpluturile folosite se clasifica in :
-produse sarate din foietaj : saleuri , Snackuri , pateuri cu branza, buseuri cu carne, ciuperci
- produse dulci din foietaj : haios, tascute cu gem, vanilie, ciocolata, nuca, mac, cornulete cu rahat

Aperitive oferite de Patiseria Franceza Diana

Aperitive oferite de Patiseria Franceza Diana
Aperitive oferite de Patiseria Franceza Diana

Patiseria Franceza Diana va sta la dispozitie cu un bogat sortiment de produse din foietaj frantuzesc si nu numai , care pot fi servite ca aperitive la orice masa .

- Saratele cu chimen , susan sau mac
- Bicolore picante
- saleuri din foietaj cu susan , chimen sau mac
- Buseuri cu carne , ciuperci
- Pateuri cu branza
- Pogaci cu jumari

Tarte din foietaj umplute cu:
- tocanita de ciuperci
- tocanita de ficat de pasare
- salata de icre
- Salata de vinete
- Salata de telina
- salata de boeuf, etc

Candy bar

Candy bar
Candy bar

Patiseria Franceza Diana va propune o masa superba cu prajiturele romanesti de casa ,atita timp cit se pot portiona si se pot servi cu mina , in asa fel incit sa sa nu umple invitatii de crema si siropuri.

Prajituri recomandate de Patiseria Franceza Diana pentru Candy bar:
- Toate sortimentele de prajituri de casa
- Produse din foietaj: haios , tascute cu gem , vanilie , nuca , mac , scoici cu ciocolata ,cornulete cu rahat
- Produse de cofetarie : briose, tigle cocos, pricomigdale, biscuiti crapati, bezela, fulgi cu vanilie, fursecuri asortate – vanilie, cacao, ciocolata, cu crema, cu gem; bilute cocos, cu cacao, minieclere, mini chou a la creme, mini amandine,tarte cu fructe.

Colaborari Patiseria Franceza Diana

Colaborari Patiseria Franceza Diana
Colaborari Patiseria Franceza Diana

De-alungul existentei sale Patiseria Franceza Diana a avut colaborari cu

- scoli -cu chioscurile de incinta (pateuri cu sunca ,pateuri cu cremwursti ,trigoane cu branza ,strudele cu mere , strudele cu branza) ,
- cu cantine (prajituri de casa 3o-5o-1oo grame ,strudele cu mere ,prune , visine, branza) ,
- restaurante , sali de nunti (prajituri , torturi , aperitive , candy bar )
- unitati de desfacere cu amanuntul: magazine alimentare (prajituri de casa la caserole , prajituri la bucata , semipreparate , etc . )

www.patifra.ro Patiseria Franceza Diana, prajituri, casa, tort, nunta, aniversare, produse, semipreparate, patiserie, cofetarie, foietaj, frantuzesc, Oradea

Patiseria Franceza Diana Oradea, produse, prajituri, comanda, semipreparate, patiserie, cofetarie, aperitive, prajitura, casa, tort, nunta, aniversare, aluat, foietaj, frantuzesc, post, Oradea

Patiseria Franceza Diana Oradea, produse, prajituri, comanda, semipreparate, patiserie, cofetarie, aperitive, prajitura, casa, tort, nunta, aniversare, aluat, foietaj, frantuzesc, post, Oradea

Patiseria Franceza Diana Oradea, produse, prajituri, comanda, semipreparate, patiserie, cofetarie, aperitive, prajitura, casa, tort, nunta, aniversare, aluat, foietaj, frantuzesc, post, Oradea

Patiseria Franceza Diana Oradea, produse, prajituri, comanda, semipreparate, patiserie, cofetarie, aperitive, prajitura, casa, tort, nunta, aniversare, aluat, foietaj, frantuzesc, post, Oradea

Patiseria Franceza Diana Oradea, produse, prajituri, comanda, semipreparate, patiserie, cofetarie, aperitive, prajitura, casa, tort, nunta, aniversare, aluat, foietaj, frantuzesc, post, Oradea

Patiseria Franceza Diana Oradea, produse, prajituri, comanda, semipreparate, patiserie, cofetarie, aperitive, prajitura, casa, tort, nunta, aniversare, aluat, foietaj, frantuzesc, post, Oradea

1 2 3 4 5 6


+ Font | - Font



Convertor valutar