Despre Patiseria Franceza Diana

Despre Patiseria Franceza Diana
Despre Patiseria Franceza Diana

Patiseria Franceza Diana s-a infiintat in anul 1998 pe o linie tehnologica de ultima generatie, import Franta, avind la baza productia de foietaj frantuzesc realizat de personalul nostru sub indrumarea unui specialist in domeniu din tara de origine.
Prima unitate infiintata este Patiseria Franceza Diana din Piata Agroalimentara Cetate-Oradea de pe strada Grivitei nr. 4.
Datorita parerilor pozitive primite din partea clientilor multumiti de calitatea produselor noastre de patiserie, am considerat de bun augur deschiderea , in anul 2002, unei noi unitati de productie si desfacere, care momentan functioneaza pe strada Avram Iancu nr. 4 si care s-a largit si cu o linie de produse de cofetarie.
Cele doua unitati dispun de linie proprie de productie -asigurind astfel prospetimea produselor- si magazine de desfacere pe loc si en gross.
Daca la partea de patiserie ne putem mindri cu calitatea, prospetimea si diversitatea de sortimente, la capitolul cofetarie ne mindrim cu produse /tip casa/ , adica fara coloranti, conservanti si foi sau blaturi prefabricate , sau creme /tip prafuri/.

ORAR
de functionare Patiseria Franceza Diana din Piata Cetatii
Luni-Vineri 7-16
Sambata 7-14
Duminica inchis

ORAR
de functionare Patiseria Franceza Diana din str.Avram Iancu nr. 4
Luni-Vineri 7-19
Sambata 7-19
Duminica inchis

Comenzi
Lucram si pe baza de comenzi care pot fi preluate la cele doua unitati,iar pentru clientii fideli si la telefon. In cazul comenzilor care depasesc 100 ron, livrarea se face gratuit in Oradea in masina autorizata, fiind insotite de certificate de calitate.