
PRETURI SPECIALITATI PENTRU PLATOURI DULCI 2018
Patiseria Franceza Diana
Specialitati recomandate la Candy bar:
Pret specialitati candy bar:
– Choux a la creme………………2,5 lei/buc
– Tarte fructe ………………….2,5 lei/buc
– Tarte cu lamaie ……………….2,5 lei/ buc
– Trufe CIOCOLATA…………………40,0 lei/kg
– Briose mini…………………….2,5 lei/buc
– Castane in ciocolata……………40,0 lei/buc
– Capsune in ciocolata in sezon
– Bile cocos……………………..36,0 lei/kg
– Tarte mari cu fructe………………………50,0
Mini Amandine……………………..55,0 lei/kg
Madeira mini-……………………..45,0 lei/kg
Mini prajituri de casa……………..42,0 lei/kg
La Pachet all inclusiv se poate alege si din sortimentele la cupe(paharele)
Savarine⌅…………………….3,5 lei/buc
Charlote⌅…………………….4,0 lei/buc
Cremes cu frisca la cupa………….3,0 lei/buc
Bezea…………………………..3,0 lei/buc
Un minim de Candy bar pentru 100 de persoane
Pachet standard â 750 lei (100g/pers)
Pachet all inclusiv â 1000 lei (120g/pers)
Pentru inchiriere suporti, aranjare se percepe un comision de 20%(din valoare).
Cine doreste numai Candy bar, valoarea minima este de 1000 lei.
Pentru identificarea sortimentelor ,va rog sa consultati pagina noastra la www.patifra.ro
Exemplu :
Pachet Standard: 750 lei/100 persoane
– Choux a la creme………..50*2,5 lei=125
– Tarte fructe………………..70*2,5 lei=175
– Tarte cu lamaie……………30*2,5 lei= 75
– Trufe CIOCOLATA…………2*40lei/kg= 80
– Briose mini…………………30*2,5 lei= 75
– Castane in ciocolata………40*2.0 lei= 80
sau Tarte mari cu fructe…….2*50 lei=100
– Prajituri asortate……….3,5kg*41 Lei=145
……………………….
750 lei
Pachet All inclusiv: 1000 lei/100 persoane
– Choux a la creme………..50*2,5 lei=125
– Tarte fructe………………..70*2,5 lei=175
– Tarte cu lamaie……………30*2,5 lei= 75
– Trufe CIOCOLATA…………2*40lei/kg= 80
– Briose mini…………………30*2,5 lei= 75
– Castane in ciocolata………40*2.0 lei= 80
sau Tarte mari cu fructe………2*50 lei=100
– Prajituri asortate……….3,5kg*41 Lei=145
…………….
750 lei
Savarine……………………11*4,0 lei/buc = 45
Charlote……………………..40*4,0 lei/buc=160
Cremes la cupa……………..15*3,0 lei/buc= 45
………………………….
250 lei
TOTAL…………………………..1000 LEI