Tort pe baza de crema fiarta – Tort Amandina Patiseria Franceza Diana Oradea

Tort Amandina Patiseria Franceza Diana Oradea

Tort Amandina :blat cu coler insiropat, crema fiarta cu cacao ,glazura de fondant cu cacao, barotat cu alune,nuca sau amestec de alune-paiete de ciocolata-nuca de cocos.
Tortul Amandina se face in forma patrata , rotunda in functie de cerere.
Forme: Tort rotund simplu sau supraetajat, Patiseria Franceza Diana
Tort patrat simplu sau supraetajat, Patiseria Franceza Diana
Tort cu baza floare,simplu sau supraetajat, Patiseria Franceza Diana
Tort dreptunghi, simplu sau supraetajat, Patiseria Franceza Diana
Tort la cererea clientului, Patiseria Franceza Diana

Ambalare: tavite de carton si cutii de carton.
Transport: pentru torturi mai mari de 3 kg , la cerere, transportul este gratuit pe raza municipiului Oradea. Transportul se face cu masina autorizata sanitar-veterinar iar produsele sint insotite de certificat de calitate.