Tort pe baza de crema fiarta – Tort Caramel Patiseria Franceza Diana Oradea

Tort Caramel Patiseria Franceza Diana Oradea
Tort Caramel Patiseria Franceza Diana Oradea

Tort Caramel : blat alb sau cu coler , crema de vanilie ,imbracat cu un barot de alune ,avind o coroana de frisca cu fluturasi si betisoare de ciocolata pe linga glazura de ciocolata.

Tortul Caramel are gustul nostalgiei si este apreciat in mod deosebit de copii. Se poate executa in diferite forme.
Forme :Tort carte,
Tort pian,
Tort teren de fotbal,
Tort sacou,
Tort masinuta,
Tort fluture,
Tort cupa de inghetata,
Tort clown,
Tort floare,
Tort trifoi cu3-4 foi,
Tort inima,

Ambalare: tavite de carton si cutii de carton.
Transport: pentru torturi mai mari de 3 kg , la cerere, transportul este gratuit pe raza municipiului Oradea. Transportul se face cu masina autorizata sanitar-veterinar iar produsele sint insotite de certificat de calitate.